Zdrowe życie seksualne. Najlepsza na świecie rzecz dla kobiecego głosu..... Leontyne Price
Na tym forum dowiecie się jak złowić suma, jaki potrzebujecie sprzęt do tego celu, jakich metod najlepiej użyć do łowienia tej ryby, a także zobaczycie duże sumy łowione przez naszych użytkowników, rekordowe sumy w Polsce i na świecie i wiele innych informacji dotyczących Suma Europejskiego i nie tylko. Zapraszamy wszystkich do zarejestrowania się i aktywności na Naszym Portalu.
Potrawy tradycyjne
|
|
Offline |
Dodany dnia 24 grudnia 2013 10:56
|
Weteran Mój blog: kliknij! Postów: 683 Data rejestracji: 18.06.12 |
Jaki dodatkowy aromat nie kumam |
|
|
Offline |
Dodany dnia 24 grudnia 2013 14:27
|
Weteran Radom Mój blog: kliknij! Postów: 735 Data rejestracji: 29.10.12 |
Nic w temacie chrzanu do kiszenia nie powiem bo nigdy go nie dodawałam. Trzeba tak zrobić ,choć mam obawę co by nie zagłuszyć smaku i aromatu buraków. Robert miałeś bardzo młody kwas i był delikatny. Odrobina kwasku do gotowego barszczyku nie zaszkodzi. Życzę WAM i RODZINOM zdrowych, wesołych ŚWIĄT- a potrawy smakują i cieszą. |
|
|
Offline |
Dodany dnia 24 grudnia 2013 15:55
|
Weteran Mój blog: kliknij! Postów: 683 Data rejestracji: 18.06.12 |
Wszystko gra kwasek dal to czego mi w barszczyku brakowało. Dziekuje jeszcze raz Zbyniowi i Ali za wspólne gotowa nie Zycze wszystkim Wam i waszym rodzinom Wesolych Świat . |
|
|
Offline |
Dodany dnia 25 grudnia 2013 10:32
|
Fusionista --- XxX --- Wrocław Mój blog: kliknij! Postów: 1105 Data rejestracji: 07.02.11 |
To pora się pochwalić. Sam przygotowałem wg przepisu Ali. Gąska pieczona z jabłkami. Tak wygląda przed pieczeniem. Kontrolował mnie cały czas mój kot Bonifacy. Dotatkowo robię sosik do polania już na talerzu. Jabłka pokrojone w plasterki, wymieszane z łyżeczką majeranku i cukru. Do rondelka z dodatkiem wytopionego tłuszczu z gęsi. Dusimy na wolnym ogniu, tak by jabłka się nie rozgotowały i na koniec polewamy gąskę na talerzu. Zobaczymy co mi z tego wyjdzie? Po czterech godzinach. Chyba się udało. Po 5 godzinach finał i degustacja. Pozdrowienia szczególne dla Ali, bo mnie zainspirowała.
Pozdrawiam Zibibinio |
|
|
Offline |
Dodany dnia 26 grudnia 2013 01:44
|
Fusionista --- XxX --- Łódz Mój blog: kliknij! Postów: 1089 Data rejestracji: 18.07.10 |
A ten biesiadnik z 1 foto też degustował? |
|
|
Offline |
Dodany dnia 26 grudnia 2013 10:35
|
Fusionista --- XxX --- Wrocław Mój blog: kliknij! Postów: 1105 Data rejestracji: 07.02.11 |
Oczywiście, to był 6 biesiadnik.
Pozdrawiam Zibibinio |
|
|
Offline |
Dodany dnia 26 grudnia 2013 10:55
|
Fusionista Kalisz Mój blog: kliknij! Postów: 2229 Data rejestracji: 15.09.12 |
Apetyczna gąska ja właśnie karkóweczkę wstawiłem do piekarnika. |
|
|
Offline |
Dodany dnia 26 grudnia 2013 12:23
|
Fusionista --- XxX --- Łódz Mój blog: kliknij! Postów: 1089 Data rejestracji: 18.07.10 |
Nic dziwnego,że mówią o nas łasuchy |
|
|
Offline |
Dodany dnia 27 grudnia 2013 10:59
|
Weteran Radom Mój blog: kliknij! Postów: 735 Data rejestracji: 29.10.12 |
Zibi- jak smakowała gąska? Ja zrobię na Nowy Rok ale chyba z grzybkami coś wymodzę. |
|
|
Offline |
Dodany dnia 27 grudnia 2013 11:09
|
Fusionista --- XxX --- Wrocław Mój blog: kliknij! Postów: 1105 Data rejestracji: 07.02.11 |
Jestem bardzo skromny i nieśmiały, więc napiszę tak : zamówili głodomory już następną.
Pozdrawiam Zibibinio |
|
Przejdź do forum: |
Temat | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post |
---|---|---|---|
Potrawy mięsne - sposób pozyskania mięsa. | Kulinaria | 10 | 22 maja 2014 22:07 |