Dawniej młodzi mężczyźni szukali sobie żon. Teraz wyszukują sobie teściów. Diana Webster.
Na tym forum dowiecie się jak złowić suma, jaki potrzebujecie sprzęt do tego celu, jakich metod najlepiej użyć do łowienia tej ryby, a także zobaczycie duże sumy łowione przez naszych użytkowników, rekordowe sumy w Polsce i na świecie i wiele innych informacji dotyczących Suma Europejskiego i nie tylko. Zapraszamy wszystkich do zarejestrowania się i aktywności na Naszym Portalu.
Jakość polskiego mięsa i wedlin.
|
|
Offline |
Dodany dnia 27 lutego 2015 18:27
|
MOD GRUPA --- XxX --- Oborniki śl Mój blog: kliknij! Postów: 3191 Data rejestracji: 08.09.13 |
Robert RUMC Swietochowski napisał(a): Zgodzę się, tak, jeśli tego tłuszczu w produkcie przetworzonym jest do 20% ale jeśli ktoś daje mi boczek gdzie tłuszczu jest 70% i więcej i twierdzi, że to boczek to ja odpowiadam, że jak bym chciał słoninę to bym wraźnie poprosił. Taki produkt do sprzedaży trafić nie powinien a jedynie do przetworzenia. Robert a gdzie sprzedają taki boczek bo ja uwielbiam tłuściutki boczuś a u nas samo chude sprzedają a propos słoniny, to prawdziwej już wieki nie widziałem teraz słonina to max 2 cm,
Jestem tu dla siebie, ale przede wszystkim dla innych |
|
|
Offline |
Dodany dnia 27 lutego 2015 18:34
|
Fusionista --- XxX --- Mój blog: kliknij! Postów: 1358 Data rejestracji: 04.06.13 |
Ale tam..., 2 cm słoninka zapeklowana i podwędzona na akcji + świeżutki chlebio + kiszony to miodny towar jest do wódeczki też lubię! ale jak słonina to słonina a jak boczek to boczek a tu słonina w cenie boczku albo jeszcze lepiej jak podgardle za słoninę próbują sprzedawać |
|
|
Offline |
Dodany dnia 27 lutego 2015 18:39
|
Stary Wyjadacz Pruszków, Warszawa Postów: 202 Data rejestracji: 29.06.14 |
Dariusz Kucharski napisał(a): Robert RUMC Swietochowski napisał(a): Zgodzę się, tak, jeśli tego tłuszczu w produkcie przetworzonym jest do 20% ale jeśli ktoś daje mi boczek gdzie tłuszczu jest 70% i więcej i twierdzi, że to boczek to ja odpowiadam, że jak bym chciał słoninę to bym wraźnie poprosił. Taki produkt do sprzedaży trafić nie powinien a jedynie do przetworzenia. Robert a gdzie sprzedają taki boczek bo ja uwielbiam tłuściutki boczuś a u nas samo chude sprzedają a propos słoniny, to prawdziwej już wieki nie widziałem teraz słonina to max 2 cm, Darku -prawie wszędzie
Kontakt z naturą - mym terapeutą !.!.!. |
|
|
Offline |
Dodany dnia 27 lutego 2015 18:57
|
Fusionista --- XxX --- Mój blog: kliknij! Postów: 1358 Data rejestracji: 04.06.13 |
.... a ja z prawie Teścikiem takie rarytety robimy, słoniny, pieprzu, czochu, gorczycy, majeranku dodamy tyle ile nam potrzeba. Zapeklujemy i strzykniemy czym potrzeba i ile potrzeba białek sojowych, fosforanów, emulsji ze skórek, błonników i innych gówien nie potrzeba |
|
|
Offline |
Dodany dnia 27 lutego 2015 19:17
|
MOD GRUPA --- XxX --- Oborniki śl Mój blog: kliknij! Postów: 3191 Data rejestracji: 08.09.13 |
Mmmmm aż ślinka cieknie i czuję jak pachnie
Jestem tu dla siebie, ale przede wszystkim dla innych |
|
|
Offline |
Dodany dnia 27 lutego 2015 19:23
|
Stary Wyjadacz Pruszków, Warszawa Postów: 202 Data rejestracji: 29.06.14 |
Robert RUMC Swietochowski napisał(a): .... a ja z prawie Teścikiem takie rarytety robimy, słoniny, pieprzu, czochu, gorczycy, majeranku dodamy tyle ile nam potrzeba. Zapeklujemy i strzykniemy czym potrzeba i ile potrzeba białek sojowych, fosforanów, emulsji ze skórek, błonników i innych gówien nie potrzeba A rybki już wędziliście? Jak tak to jakie? I jak smakowało?
Kontakt z naturą - mym terapeutą !.!.!. |
|
|
Offline |
Dodany dnia 27 lutego 2015 19:50
|
Fusionista --- XxX --- Mój blog: kliknij! Postów: 1358 Data rejestracji: 04.06.13 |
Rybek nie wędziłem jeszcze, ale jak słyszałem to delikatnie trzeba postępować i nie mam gdzie surowca dobrego, jak jestem u teścia, kupić. |
|
|
Offline |
Dodany dnia 27 lutego 2015 19:54
|
Fusionista --- XxX --- Warszawa Mój blog: kliknij! Postów: 2596 Data rejestracji: 14.03.14 |
Ja rozumiem Robert, że na otwarciu sezonu takie pentko się pojawi? |
|
|
Offline |
Dodany dnia 27 lutego 2015 19:57
|
Fusionista --- XxX --- Mój blog: kliknij! Postów: 1358 Data rejestracji: 04.06.13 |
Jak wiozę pozostałości po Świętach do chaty to cała fura mi przechodzi zapachem tej wędzonej kiełby a w lodówce najbardziej smrodliwy serek Francuski przegrywa |
|
|
Offline |
Dodany dnia 27 lutego 2015 20:04
|
Fusionista --- XxX --- Mój blog: kliknij! Postów: 1358 Data rejestracji: 04.06.13 |
Kurna i to jest problem na Wielkanoc będę robił to mogę przytargać na spróbę. W czerwcu, lipcu nie zrobię za dużo czasu trzeba, ze 3 dni na pekolwanie i dzionek na robotę + osadzanie, wędzenie i parzenie. |
|
Przejdź do forum: |
Temat | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post |
---|---|---|---|
19 Marca - Dzień Wędkarza Polskiego | Umawialnia informator dot. imprez | 89 | 19 marca 2016 17:35 |
Potrawy mięsne - sposób pozyskania mięsa. | Kulinaria | 10 | 22 maja 2014 22:07 |
Baner WOŚP 2011 Polskiego Oficjalnego Supportu PHP Fusion | Sprawy organizacyjne | 8 | 16 czerwca 2012 01:38 |