DZIŚ NA OBIAD i nie tylko.. | Forum wędkarskie


Portal ludzi z pasją tworzony przez ludzi z pasją

Serce ma swoje racje, których rozum nie zna. -Blaise Pascal


Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Ostatnie Fotki

Sumik 131cm
Sum ok. 30kg
Sum ok. 30kg
Nowy popychacz pontonowy ;o)
Sumy na woblery Sowa
Dwa razy 2m+ na Sowę
Rekordowy sandacz na Woblera Sowa
Nasza moc w polaczeniu z Woblerami Sowa

Na forum na skróty

Wynajmę łódkę w Paryżu w celach wędkarskich i turystycznych

Wynajmę łódkę w Paryżu w celach wędkarskich i turystycznych Wynajmę łódkę w Paryżu w celach wędkarskich i turystycznych
Kliknij w obrazek żeby zobaczyć szczegóły

Witamy na stronie poświęconej rekinowi słodkowodnemu ;)

Na tym forum dowiecie się jak złowić suma, jaki potrzebujecie sprzęt do tego celu, jakich metod najlepiej użyć do łowienia tej ryby, a także zobaczycie duże sumy łowione przez naszych użytkowników, rekordowe sumy w Polsce i na świecie i wiele innych informacji dotyczących Suma Europejskiego i nie tylko. Zapraszamy wszystkich do zarejestrowania się i aktywności na Naszym Portalu.

Zobacz temat

/ INNE / Kulinaria

 
DZIŚ NA OBIAD i nie tylko..

Marcin Zawadzki

Offline

Hubert Tykwinski napisał(a):

Dzisiaj znowu ja.
Ziemniaczki gotowane,sos pieczarkowy i kiełbasa gotowana,która w przyprawach sobie trochę poleżała.



Ale jak? Tak bez rosołu w niedzielę?Haha
 

Filipka

Offline

I jeszcze kiełbasa zamiast wołowych rolad?Haha
 

Wisniewski Michal

Offline

Kiełbasa z przypraw? co to za kiełbasa? surowa była? Huberto zdradź przepis Usmiech
 

Filipka

Offline

Była skoro ją potem gotował.
 

Bartosz Wasielewski

Offline

Jeszcze parę tygodni i tylko karkóweczka z grilla Jahoooo
forumsumowe.pl/h/fshzw_userbar2_df3ad.jpg
Jest różnica czy robisz komuś "Łaskę", czy "Laske" - prof. Jerzy Bralczyk
 

Lukaszb

Offline

Nie tylko, jeszcze boczuś z grilka Haha mniam!
 

Hubert Tykwinski

Offline

Wisniewski Michal napisał(a):

Kiełbasa z przypraw? co to za kiełbasa? surowa była? Huberto zdradź przepis Usmiech

Dokładnie, w moim przypadku,to była akurat czerwona tzw. cienka,pokrojona w kawałki 12,5 cmUsmiech. Wkładasz do naczynia,skraplasz (lejesz) olejem,na to przyprawy jakie lubisz i majeranek.Do lodówki na 'jakiś" czas,a podczas gotowania,do wywaru dodaj trzy łyżki koncentratu pomidorowego -jak Ci nie będzie smakowało,to znaczy,że nieodpowiednia kiełba Ci się trafiła.
pozdrawiam i smacznego
Kontakt z naturą - mym terapeutą !.!.!.
 

Dariusz Kucharski

Offline

Bartosz Wasielewski napisał(a):

Jeszcze parę tygodni i tylko karkóweczka z grilla Jahoooo


Bartek przestań bo mnie aż skręciło w żołądku jak to przeczytałemwysmiewacz
Jestem tu dla siebie, ale przede wszystkim dla innych
 

Lukaszb

Offline

Hubert Tykwinski napisał(a):

Wisniewski Michal napisał(a):

Kiełbasa z przypraw? co to za kiełbasa? surowa była? Huberto zdradź przepis Usmiech

Dokładnie, w moim przypadku,to była akurat czerwona tzw. cienka,pokrojona w kawałki 12,5 cmUsmiech. Wkładasz do naczynia,skraplasz (lejesz) olejem,na to przyprawy jakie lubisz i majeranek.Do lodówki na 'jakiś" czas,a podczas gotowania,do wywaru dodaj trzy łyżki koncentratu pomidorowego -jak Ci nie będzie smakowało,to znaczy,że nieodpowiednia kiełba Ci się trafiła.
pozdrawiam i smacznego


Ale to nie z grilla? Gotować normalnie? Dużo tego oleju?
 

Filipka

Offline

Gotować na głębokiej wodzie?
 
Do góry

Przejdź do forum:

Hosting zdjęć wędkarskich

Wędkarski hosting zdjęć
Wygenerowano w sekund: 1.55
51,564,489 unikalne wizyty