Grillowanie- nasze przepisy | Forum wędkarskie


Portal ludzi z pasją tworzony przez ludzi z pasją

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza. Albert Einstein


Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Ostatnie Fotki

Sumik 131cm
Sum ok. 30kg
Sum ok. 30kg
Nowy popychacz pontonowy ;o)
Sumy na woblery Sowa
Dwa razy 2m+ na Sowę
Rekordowy sandacz na Woblera Sowa
Nasza moc w polaczeniu z Woblerami Sowa

Na forum na skróty

Wynajmę łódkę w Paryżu w celach wędkarskich i turystycznych

Wynajmę łódkę w Paryżu w celach wędkarskich i turystycznych Wynajmę łódkę w Paryżu w celach wędkarskich i turystycznych
Kliknij w obrazek żeby zobaczyć szczegóły

Witamy na stronie poświęconej rekinowi słodkowodnemu ;)

Na tym forum dowiecie się jak złowić suma, jaki potrzebujecie sprzęt do tego celu, jakich metod najlepiej użyć do łowienia tej ryby, a także zobaczycie duże sumy łowione przez naszych użytkowników, rekordowe sumy w Polsce i na świecie i wiele innych informacji dotyczących Suma Europejskiego i nie tylko. Zapraszamy wszystkich do zarejestrowania się i aktywności na Naszym Portalu.

Zobacz temat

/ INNE / Kulinaria

 
Grillowanie- nasze przepisy

Kazimierzp

Offline

Na rybki nie polecam Łąckiej, pomimo że bardzo rozgrzewa. Od tego trunku zaczynałem "przygodę" ale napój ten potrafi człowieka zaskoczyć bardzo niemile.
 

Filipka

Offline

Dla mnie pierś z kurczaka z grilla jest za sucha. Ale co innego filetowane udko z kurczaka. Jest dużo bardziej soczyste mięsko. Z resztą panowie jedliście coś niedobrego z grilla? Ja nie pamiętam Usmiech

Ostatnio cukinie jadłem posypaną przyprawką do grilla i była rewelacyjnaUsmiech

A jak kiedyś ktoś będzie chciał na bogato grilla zrobić to polecam polędwiczkę wołową. Trochę kosztuje ale panowie jest rewelacyjna. I tylko solą doprawiamy. Na mocno rozgrzany grill z każdej strony kilka minutek.
Stopień wysmażenia mięska medium. Dla mnie bomba. Gwarantuję 100% satysfakcji Usmiech
 

Kamil Kielbowicz

Offline

Powiem Ci Filip, że jak robię pierś, to całą noc leży w marynacie i jest soczysta Usmiech
C&R
 

Filipka

Offline

No idzie ją zrobić żeby była soczysta. Ale mi raczej chodzi o tłuszczyk którego ona nie posiada.
Pierś to ja kocham pod każdą postacią z wyjątkiem grilla Oczko
 

Zbigniew Konarzewski

Offline

Oj tam oj tam obóz można zwinąć za dwa dni.Na wszystko jest sposób
 

Mariusz Kowalski

Offline

Filip to zależy od piersi,są i takie co mają tłuszczykHaha
 

Artur G

Offline

Super przepisy podajecie wszystko fajnie ale gdzie można zdobyć ten oryginalny napój 70%. Chętnie bym zakupił ze dwie flaszeczki dla siebie i dla brata.
Może jest ktoś z tamtych okolic.
 

Zbigniew Konarzewski

Offline

W Łącku i okolicach ale trzeba tam kogoś znać bo nasze grabieżcze państwo zabroniło oficjalnie produkcji. Można jeszcze kupić w Czechach 70 % Absynt i to oficjalnie.
 

Kazimierzp

Offline

Tak jak napisał Zbyszek w okolicach Łącka nad Dunajcem w Beskidzie Sadeckim, ale trzeba mieć pewnego producenta bo wielu podrabia, wiem ze część produkcji teraz jest legalna, producenci płacą akcyzę ale się dopytam. Orginalny produkt jest robiony ze śliwek, w latach osiemdziesiątych miałem możliwość zapoznania się z całym cyklem produkcyjno technologicznym no i degustacją pfft.
Studniówka moja przypadła w okresie kiedy alkohol był na kartki a kilku kolegów pochodziło z okolic Łącka wiec problem imprez i studniówki był załatwiony.
 

Filipka

Offline

Rozumie ,że studniówkę pamiętasz przez mgłę Oczko

Panowie jak ktoś grillować w ten weekend to wrzućcie jakieś zdjęcia Usmiech Temat kulinarny a jakoś ślinka tu nie cieknie Usmiech
 
Do góry

Przejdź do forum:

Hosting zdjęć wędkarskich

Wędkarski hosting zdjęć
Wygenerowano w sekund: 1.70
51,683,627 unikalne wizyty