Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza. Albert Einstein
Na tym forum dowiecie się jak złowić suma, jaki potrzebujecie sprzęt do tego celu, jakich metod najlepiej użyć do łowienia tej ryby, a także zobaczycie duże sumy łowione przez naszych użytkowników, rekordowe sumy w Polsce i na świecie i wiele innych informacji dotyczących Suma Europejskiego i nie tylko. Zapraszamy wszystkich do zarejestrowania się i aktywności na Naszym Portalu.
Grillowanie- nasze przepisy
|
|
Offline |
Dodany dnia 23 sierpnia 2013 09:06
|
Fusionista --- XxX --- Mój blog: kliknij! Postów: 1632 Data rejestracji: 27.12.10 |
Na rybki nie polecam Łąckiej, pomimo że bardzo rozgrzewa. Od tego trunku zaczynałem "przygodę" ale napój ten potrafi człowieka zaskoczyć bardzo niemile. |
|
|
Offline |
Dodany dnia 23 sierpnia 2013 09:11
|
Fusionista --- XxX --- Mój blog: kliknij! Postów: 5281 Data rejestracji: 04.09.12 |
Dla mnie pierś z kurczaka z grilla jest za sucha. Ale co innego filetowane udko z kurczaka. Jest dużo bardziej soczyste mięsko. Z resztą panowie jedliście coś niedobrego z grilla? Ja nie pamiętam Ostatnio cukinie jadłem posypaną przyprawką do grilla i była rewelacyjna A jak kiedyś ktoś będzie chciał na bogato grilla zrobić to polecam polędwiczkę wołową. Trochę kosztuje ale panowie jest rewelacyjna. I tylko solą doprawiamy. Na mocno rozgrzany grill z każdej strony kilka minutek. Stopień wysmażenia mięska medium. Dla mnie bomba. Gwarantuję 100% satysfakcji |
|
|
Offline |
Dodany dnia 23 sierpnia 2013 09:28
|
Stary Wyjadacz --- XxX --- Przemyśl Mój blog: kliknij! Postów: 418 Data rejestracji: 29.01.13 |
Powiem Ci Filip, że jak robię pierś, to całą noc leży w marynacie i jest soczysta
C&R |
|
|
Offline |
Dodany dnia 23 sierpnia 2013 09:36
|
Fusionista --- XxX --- Mój blog: kliknij! Postów: 5281 Data rejestracji: 04.09.12 |
No idzie ją zrobić żeby była soczysta. Ale mi raczej chodzi o tłuszczyk którego ona nie posiada. Pierś to ja kocham pod każdą postacią z wyjątkiem grilla |
|
|
Offline |
Dodany dnia 23 sierpnia 2013 10:20
|
Fusionista --- XxX --- Łódz Mój blog: kliknij! Postów: 1089 Data rejestracji: 18.07.10 |
Oj tam oj tam obóz można zwinąć za dwa dni.Na wszystko jest sposób |
|
|
Offline |
Dodany dnia 23 sierpnia 2013 15:42
|
Fusionista Kalisz Mój blog: kliknij! Postów: 2229 Data rejestracji: 15.09.12 |
Filip to zależy od piersi,są i takie co mają tłuszczyk |
|
|
Offline |
Dodany dnia 23 sierpnia 2013 22:06
|
Podglądacz Postów: 2 Data rejestracji: 21.08.13 |
Super przepisy podajecie wszystko fajnie ale gdzie można zdobyć ten oryginalny napój 70%. Chętnie bym zakupił ze dwie flaszeczki dla siebie i dla brata. Może jest ktoś z tamtych okolic. |
|
|
Offline |
Dodany dnia 24 sierpnia 2013 11:12
|
Fusionista --- XxX --- Łódz Mój blog: kliknij! Postów: 1089 Data rejestracji: 18.07.10 |
W Łącku i okolicach ale trzeba tam kogoś znać bo nasze grabieżcze państwo zabroniło oficjalnie produkcji. Można jeszcze kupić w Czechach 70 % Absynt i to oficjalnie. |
|
|
Offline |
Dodany dnia 24 sierpnia 2013 11:47
|
Fusionista --- XxX --- Mój blog: kliknij! Postów: 1632 Data rejestracji: 27.12.10 |
Tak jak napisał Zbyszek w okolicach Łącka nad Dunajcem w Beskidzie Sadeckim, ale trzeba mieć pewnego producenta bo wielu podrabia, wiem ze część produkcji teraz jest legalna, producenci płacą akcyzę ale się dopytam. Orginalny produkt jest robiony ze śliwek, w latach osiemdziesiątych miałem możliwość zapoznania się z całym cyklem produkcyjno technologicznym no i degustacją . Studniówka moja przypadła w okresie kiedy alkohol był na kartki a kilku kolegów pochodziło z okolic Łącka wiec problem imprez i studniówki był załatwiony. |
|
|
Offline |
Dodany dnia 24 sierpnia 2013 13:10
|
Fusionista --- XxX --- Mój blog: kliknij! Postów: 5281 Data rejestracji: 04.09.12 |
Rozumie ,że studniówkę pamiętasz przez mgłę Panowie jak ktoś grillować w ten weekend to wrzućcie jakieś zdjęcia Temat kulinarny a jakoś ślinka tu nie cieknie |
|
Przejdź do forum: |