Grillowanie- nasze przepisy | Forum wędkarskie


Portal ludzi z pasją tworzony przez ludzi z pasją

Niekoniecznie trzeba być bogiem, by mieć wyznawców. -Witold Gombrowicz


Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Ostatnie Fotki

Sumik 131cm
Sum ok. 30kg
Sum ok. 30kg
Nowy popychacz pontonowy ;o)
Sumy na woblery Sowa
Dwa razy 2m+ na Sowę
Rekordowy sandacz na Woblera Sowa
Nasza moc w polaczeniu z Woblerami Sowa

Na forum na skróty

Wynajmę łódkę w Paryżu w celach wędkarskich i turystycznych

Wynajmę łódkę w Paryżu w celach wędkarskich i turystycznych Wynajmę łódkę w Paryżu w celach wędkarskich i turystycznych
Kliknij w obrazek żeby zobaczyć szczegóły

Witamy na stronie poświęconej rekinowi słodkowodnemu ;)

Na tym forum dowiecie się jak złowić suma, jaki potrzebujecie sprzęt do tego celu, jakich metod najlepiej użyć do łowienia tej ryby, a także zobaczycie duże sumy łowione przez naszych użytkowników, rekordowe sumy w Polsce i na świecie i wiele innych informacji dotyczących Suma Europejskiego i nie tylko. Zapraszamy wszystkich do zarejestrowania się i aktywności na Naszym Portalu.

Zobacz temat

/ INNE / Kulinaria

 
Grillowanie- nasze przepisy

Mariusz Kowalski

Offline

Właśnie jadę na grilka,zrobiłem amura z czosnkiem,cebulką i koperkiem oraz sandacza w ten sam sposób.
 

Zbigniew Konarzewski

Offline

Oryginalną Łącką można poznać po złotym oplocie. Tak mówią autochtoni , ale czy to prawda wiedzą tylko oni.
 

Mariusz Kowalski

Offline

forumsumowe.pl/h/fshzw_dsc_0874_011f8.jpg
z lewej strony sandacz a z prawej amur
Było o wiele,wiele więcej...Haha
 

Robert Dubis

Offline

Mariusz Kowalski napisał(a):

forumsumowe.pl/h/fshzw_dsc_0874_011f8.jpg
z lewej strony sandacz a z prawej amur
Było o wiele,wiele więcej...Haha

Na taką rybkę to aż ślinka cieknie.pfft
Pozdrawiam Robert
 

Filipka

Offline

No właśnie o tym mówiłem. Teraz siedzę zmierzły i myślę gdzie tu grilla odpalić haha Usmiech
Wyglądają super Usmiech
 

Mariusz Kowalski

Offline

Robert,daleko do mnie nie masz więc następnym razem serdecznie zapraszam ,termin do uzgodnieniaUsmiech
 

Zbigniew Konarzewski

Offline

Do Opoczna mam rzut beretem a i Łącka w zbiorach się znajdzie
 

H20de

Offline

H20de napisał(a):

Kazimierz Pajak napisał(a):

Ja z serów grillowałem góralski oscypek i nie koniecznie musi być z żurawiną jak jest podawany jest w górach, ale jest bardzo dobry posypany papryką, najlepszy jest większy kawałek krojony do grillowania w plastry po 1 cm, do tego najlepiej pasuje śliwowica z Łącka 70%.


W nadchodzący weekend spróbuję Kazik, wg twojej propozycji podania Haha


Super to wyszło Haha Polecam Oczko
 

Rafal Koleczko

Offline

Widzę że coś tu ucichło to ja dodam swój sposób na banany z grila. To tak po umyciu i wysuszeniu bananów kładziemy je w skórce na rozgrzany grill(ja zawsze daję na końcu grilowania jako deser).Grilujemy z obu stron do czasu aż po naciśnięciu palcem banan "ugina się".Gdy będą gotowe to nacinamy skórkę aby można było nałożyć bitą śmietanę(to wersja dla nie pijących lub dzieci;można polać pepsi,colą lub itp).Ja jeszcze polewam czarnym rumem lub whisky. Uprzedzam jest to dosyć słodkie ale dobre ;-)
 

Kosiec Piotr

Offline

Rafal Koleczko zanim coś będziesz podawał to poprosił bym cię o to abyś zawitał do Powitalni i przywitał się z wszystkimi użytkownikami portalu. Z tego co widzę jesteś już bardzo długo na forum zarejestrowany i zasady powinieneś znać.
CARP HUNTER LEAUGE -NO KILL- Okok

forumsumowe.pl/h/fshzw_2_27015.jpg
 
Do góry

Przejdź do forum:

Hosting zdjęć wędkarskich

Wędkarski hosting zdjęć
Wygenerowano w sekund: 1.60
51,682,638 unikalne wizyty