Jakość polskiego mięsa i wedlin. | Forum wędkarskie


Portal ludzi z pasją tworzony przez ludzi z pasją

Być głupim, samolubnym i cieszyć się dobrym zdrowiem to trzy warunki szczęścia, ale gdy brak głupoty, wszystko inne nie ma znaczenia. Autor: Gustaw Flaubert


Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Ostatnie Fotki

Sumik 131cm
Sum ok. 30kg
Sum ok. 30kg
Nowy popychacz pontonowy ;o)
Sumy na woblery Sowa
Dwa razy 2m+ na Sowę
Rekordowy sandacz na Woblera Sowa
Nasza moc w polaczeniu z Woblerami Sowa

Na forum na skróty

Wynajmę łódkę w Paryżu w celach wędkarskich i turystycznych

Wynajmę łódkę w Paryżu w celach wędkarskich i turystycznych Wynajmę łódkę w Paryżu w celach wędkarskich i turystycznych
Kliknij w obrazek żeby zobaczyć szczegóły

Witamy na stronie poświęconej rekinowi słodkowodnemu ;)

Na tym forum dowiecie się jak złowić suma, jaki potrzebujecie sprzęt do tego celu, jakich metod najlepiej użyć do łowienia tej ryby, a także zobaczycie duże sumy łowione przez naszych użytkowników, rekordowe sumy w Polsce i na świecie i wiele innych informacji dotyczących Suma Europejskiego i nie tylko. Zapraszamy wszystkich do zarejestrowania się i aktywności na Naszym Portalu.

Zobacz temat

/ INNE / Kulinaria

 
Jakość polskiego mięsa i wedlin.

Dariusz Kucharski

Offline

Robert RUMC Swietochowski napisał(a):

Zgodzę się, tak, jeśli tego tłuszczu w produkcie przetworzonym jest do 20% ale jeśli ktoś daje mi boczek gdzie tłuszczu jest 70% i więcej i twierdzi, że to boczek to ja odpowiadam, że jak bym chciał słoninę to bym wraźnie poprosił. Taki produkt do sprzedaży trafić nie powinien a jedynie do przetworzenia.


Robert a gdzie sprzedają taki boczek bo ja uwielbiam tłuściutki boczuśpfft a u nas samo chude sprzedają a propos słoniny, to prawdziwej już wieki nie widziałemFoch teraz słonina to max 2 cm, wysmiewacz
Jestem tu dla siebie, ale przede wszystkim dla innych
 

Robertrs

Offline

Ale tam..., 2 cm słoninka zapeklowana i podwędzona na akcji + świeżutki chlebio + kiszony to miodny towar jest do wódeczki Usmiech też lubię! ale jak słonina to słonina a jak boczek to boczek Usmiech a tu słonina w cenie boczku Usmiech albo jeszcze lepiej jak podgardle za słoninę próbują sprzedawać Usmiech
 

Hubert Tykwinski

Offline

Dariusz Kucharski napisał(a):

Robert RUMC Swietochowski napisał(a):

Zgodzę się, tak, jeśli tego tłuszczu w produkcie przetworzonym jest do 20% ale jeśli ktoś daje mi boczek gdzie tłuszczu jest 70% i więcej i twierdzi, że to boczek to ja odpowiadam, że jak bym chciał słoninę to bym wraźnie poprosił. Taki produkt do sprzedaży trafić nie powinien a jedynie do przetworzenia.


Robert a gdzie sprzedają taki boczek bo ja uwielbiam tłuściutki boczuśpfft a u nas samo chude sprzedają a propos słoniny, to prawdziwej już wieki nie widziałemFoch teraz słonina to max 2 cm, wysmiewacz

Darku -prawie wszędzie Oczko
Kontakt z naturą - mym terapeutą !.!.!.
 

Robertrs

Offline

.... a ja z prawie Teścikiem takie rarytety robimy, słoniny, pieprzu, czochu, gorczycy, majeranku dodamy tyle ile nam potrzeba. Zapeklujemy i strzykniemy czym potrzeba i ile potrzeba Usmiech białek sojowych, fosforanów, emulsji ze skórek, błonników i innych gówien nie potrzeba Usmiech

forumsumowe.pl/h/fshzw_2013_12_24_132618_cddb7.jpg

forumsumowe.pl/h/fshzw_2013_12_24_145606_3eb00.jpg
 

Dariusz Kucharski

Offline

Mmmmm aż ślinka cieknie i czuję jak pachniegrin
Jestem tu dla siebie, ale przede wszystkim dla innych
 

Hubert Tykwinski

Offline

Robert RUMC Swietochowski napisał(a):

.... a ja z prawie Teścikiem takie rarytety robimy, słoniny, pieprzu, czochu, gorczycy, majeranku dodamy tyle ile nam potrzeba. Zapeklujemy i strzykniemy czym potrzeba i ile potrzeba Usmiech białek sojowych, fosforanów, emulsji ze skórek, błonników i innych gówien nie potrzeba Usmiech

forumsumowe.pl/h/fshzw_2013_12_24_132618_cddb7.jpg

forumsumowe.pl/h/fshzw_2013_12_24_145606_3eb00.jpg

A rybki już wędziliście?
Jak tak to jakie?
I jak smakowało?
Kontakt z naturą - mym terapeutą !.!.!.
 

Robertrs

Offline

Rybek nie wędziłem jeszcze, ale jak słyszałem to delikatnie trzeba postępować i nie mam gdzie surowca dobrego, jak jestem u teścia, kupić.
 

Wisniewski Michal

Offline

Ja rozumiem Robert, że na otwarciu sezonu takie pentko się pojawi? Haha
 

Robertrs

Offline

Dariusz Kucharski napisał(a):

Mmmmm aż ślinka cieknie i czuję jak pachniegrin


Jak wiozę pozostałości po Świętach do chaty to cała fura mi przechodzi zapachem tej wędzonej kiełby Usmiech a w lodówce najbardziej smrodliwy serek Francuski przegrywa Usmiech
 

Robertrs

Offline

Wisniewski Michal napisał(a):

Ja rozumiem Robert, że na otwarciu sezonu takie pentko się pojawi? Haha


Kurna i to jest problem Usmiech na Wielkanoc będę robił to mogę przytargać na spróbę. W czerwcu, lipcu nie zrobię Smutny za dużo czasu trzeba, ze 3 dni na pekolwanie i dzionek na robotę + osadzanie, wędzenie i parzenie.
 
Do góry

Przejdź do forum:

Hosting zdjęć wędkarskich

Wędkarski hosting zdjęć
Wygenerowano w sekund: 1.55
51,564,345 unikalne wizyty