Głównym urokiem żon jest to, że z biegiem czasu zaczynają nam przypominać nasze matki. Autor: Jane Fonda.
Na tym forum dowiecie się jak złowić suma, jaki potrzebujecie sprzęt do tego celu, jakich metod najlepiej użyć do łowienia tej ryby, a także zobaczycie duże sumy łowione przez naszych użytkowników, rekordowe sumy w Polsce i na świecie i wiele innych informacji dotyczących Suma Europejskiego i nie tylko. Zapraszamy wszystkich do zarejestrowania się i aktywności na Naszym Portalu.
Jakość polskiego mięsa i wedlin.
|
|
Offline |
Dodany dnia 07 marca 2015 20:51
|
Fusionista --- XxX --- Warszawa Mój blog: kliknij! Postów: 2596 Data rejestracji: 14.03.14 |
Piotr Koroluk napisał(a): Ja mam najwięcej wyrobów swojskich ściąganych z Podlasia, także nie mogę narzekać : ) Od kawałka kiełbasy pachnie w całej lodówce. Ewentualnie zaopatrzam się w najlepszą pakowaną serie z Sokołowa, polędwice dojrzewające itd. Gorąco polecam. Co do samego mięsa zwykle staram się radzić sprzedających w mięsnym kobiet. Trafiłem za ta kilka razy w Lidlu na takie kiełbasy do pieczenia, czy też ryby, że momentalnie trafiły do kosza. Jak na razie, najgorsze wspomnienia mam z mięsem angielskim. Ich kiełbasy nie mają smaku, człowiek zaczyna się zastanawiać, co je. Akurat ten dyskont jest jedynym marketem, na którym sie nie przejechałem kupując mięso. |
|
|
Offline |
Dodany dnia 08 marca 2015 19:19
|
Podglądacz po nawróceniu Muchów Postów: 55 Data rejestracji: 04.08.14 |
Piotr Koroluk napisał(a): Jak na razie, najgorsze wspomnienia mam z mięsem angielskim. Ich kiełbasy nie mają smaku, człowiek zaczyna się zastanawiać, co je. A to prawda, te ich kiełbaski zwłaszcza śniadaniowe to trociny i nic więcej, swoją drogą ich nawyki żywieniowe czasami mnie przerażają (np kanapka z chipsami i winegret).
Pozdrawiam Gracjan |
|
|
Offline |
Dodany dnia 06 kwietnia 2015 22:38
|
Fusionista --- XxX --- Mój blog: kliknij! Postów: 1358 Data rejestracji: 04.06.13 |
Wprawdzie trochę pracy trzeba ale ja właśnie tą jakość lubię najbardziej Smacznego, jeszcze przez kilka dni |
|
|
Offline |
Dodany dnia 06 kwietnia 2015 22:49
|
Fusionista --- XxX --- Mój blog: kliknij! Postów: 1468 Data rejestracji: 03.02.13 |
Mniam ,pomimo ,że jestem przejedzony -ślinka cieknie |
|
|
Offline |
Dodany dnia 06 kwietnia 2015 23:00
|
MOD GRUPA --- XxX --- Gliwice Mój blog: kliknij! Postów: 4232 Data rejestracji: 06.01.12 |
A ja ponawiam pytanie zadane wcześniej, gdzie kupię normalną słoninę do wędzenia, a nie 2 cm pasków? Kiedyś była w każdym mięsnym, a teraz? Artur kiedyś pisałeś o kupnie połówki świni, więc musisz znów, żeby mieć sprawdzone mięsko. Kupić pół świniaka i samemu zrobić. |
|
|
Offline |
Dodany dnia 06 kwietnia 2015 23:06
|
Fusionista --- XxX --- Mój blog: kliknij! Postów: 1468 Data rejestracji: 03.02.13 |
Musisz szukać w masarni ,najlepiej takiej ze sklepem firmowym zaraz obok.Taka słonina to idzie w towar ,dlatego sprzedają tylko takie 2 centymetrowe płaty. |
|
|
Offline |
Dodany dnia 07 kwietnia 2015 05:37
|
Fusionista --- XxX --- Mój blog: kliknij! Postów: 5281 Data rejestracji: 04.09.12 |
Grzesiu Ruda Śląska Wirek w czwartek |
|
Przejdź do forum: |