Jakość polskiego mięsa i wedlin. | Forum wędkarskie


Portal ludzi z pasją tworzony przez ludzi z pasją

Głównym urokiem żon jest to, że z biegiem czasu zaczynają nam przypominać nasze matki. Autor: Jane Fonda.


Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Ostatnie Fotki

Sumik 131cm
Sum ok. 30kg
Sum ok. 30kg
Nowy popychacz pontonowy ;o)
Sumy na woblery Sowa
Dwa razy 2m+ na Sowę
Rekordowy sandacz na Woblera Sowa
Nasza moc w polaczeniu z Woblerami Sowa

Na forum na skróty

Wynajmę łódkę w Paryżu w celach wędkarskich i turystycznych

Wynajmę łódkę w Paryżu w celach wędkarskich i turystycznych Wynajmę łódkę w Paryżu w celach wędkarskich i turystycznych
Kliknij w obrazek żeby zobaczyć szczegóły

Witamy na stronie poświęconej rekinowi słodkowodnemu ;)

Na tym forum dowiecie się jak złowić suma, jaki potrzebujecie sprzęt do tego celu, jakich metod najlepiej użyć do łowienia tej ryby, a także zobaczycie duże sumy łowione przez naszych użytkowników, rekordowe sumy w Polsce i na świecie i wiele innych informacji dotyczących Suma Europejskiego i nie tylko. Zapraszamy wszystkich do zarejestrowania się i aktywności na Naszym Portalu.

Zobacz temat

/ INNE / Kulinaria

 
Jakość polskiego mięsa i wedlin.

Wisniewski Michal

Offline

Piotr Koroluk napisał(a):

Ja mam najwięcej wyrobów swojskich ściąganych z Podlasia, także nie mogę narzekać : )
Od kawałka kiełbasy pachnie w całej lodówce.
Ewentualnie zaopatrzam się w najlepszą pakowaną serie z Sokołowa, polędwice dojrzewające itd. Gorąco polecam.

Co do samego mięsa zwykle staram się radzić sprzedających w mięsnym kobiet.
Trafiłem za ta kilka razy w Lidlu na takie kiełbasy do pieczenia, czy też ryby, że momentalnie trafiły do kosza.

Jak na razie, najgorsze wspomnienia mam z mięsem angielskim. Ich kiełbasy nie mają smaku, człowiek zaczyna się zastanawiać, co je.


Akurat ten dyskont jest jedynym marketem, na którym sie nie przejechałem kupując mięso.
 

Gracjan Chlebicki

Offline

Piotr Koroluk napisał(a):



Jak na razie, najgorsze wspomnienia mam z mięsem angielskim. Ich kiełbasy nie mają smaku, człowiek zaczyna się zastanawiać, co je.



A to prawda, te ich kiełbaski zwłaszcza śniadaniowe to trociny i nic więcej, swoją drogą ich nawyki żywieniowe czasami mnie przerażają (np kanapka z chipsami i winegret).
Pozdrawiam
Gracjan
 

Robertrs

Offline

Wprawdzie trochę pracy trzeba ale ja właśnie tą jakość lubię najbardziej Usmiech Smacznego, jeszcze przez kilka dni Usmiech

forumsumowe.pl/h/fshzw_p4040175jpg_b9f03.jpg

forumsumowe.pl/h/fshzw_p4040178jpg_1b8a7.jpg

forumsumowe.pl/h/fshzw_p4050179jpg_05130.jpg
 

Mariuszkk

Offline

Mniam ,pomimo ,że jestem przejedzony -ślinka cieknie Okok
 

Grzegorz Petryna

Offline

A ja ponawiam pytanie zadane wcześniej, gdzie kupię normalną słoninę do wędzenia, a nie 2 cm pasków? Kiedyś była w każdym mięsnym, a teraz?

Artur kiedyś pisałeś o kupnie połówki świni, więc musisz znów, żeby mieć sprawdzone mięsko. Kupić pół świniaka i samemu zrobić.
 

Mariuszkk

Offline

Musisz szukać w masarni ,najlepiej takiej ze sklepem firmowym zaraz obok.Taka słonina to idzie w towar ,dlatego sprzedają tylko takie 2 centymetrowe płaty.
 

Filipka

Offline

Grzesiu Ruda Śląska Wirek w czwartekOczko
 
Do góry

Przejdź do forum:

Hosting zdjęć wędkarskich

Wędkarski hosting zdjęć
Wygenerowano w sekund: 1.53
51,568,933 unikalne wizyty