Potrawy tradycyjne | Forum wędkarskie


Portal ludzi z pasją tworzony przez ludzi z pasją

Bogactwem człowieka są: uśmiech, przyjazny gest, pogodne słowo. Autor: Phil Bosmans


Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Ostatnie Fotki

Sumik 131cm
Sum ok. 30kg
Sum ok. 30kg
Nowy popychacz pontonowy ;o)
Sumy na woblery Sowa
Dwa razy 2m+ na Sowę
Rekordowy sandacz na Woblera Sowa
Nasza moc w polaczeniu z Woblerami Sowa

Na forum na skróty

Wynajmę łódkę w Paryżu w celach wędkarskich i turystycznych

Wynajmę łódkę w Paryżu w celach wędkarskich i turystycznych Wynajmę łódkę w Paryżu w celach wędkarskich i turystycznych
Kliknij w obrazek żeby zobaczyć szczegóły

Witamy na stronie poświęconej rekinowi słodkowodnemu ;)

Na tym forum dowiecie się jak złowić suma, jaki potrzebujecie sprzęt do tego celu, jakich metod najlepiej użyć do łowienia tej ryby, a także zobaczycie duże sumy łowione przez naszych użytkowników, rekordowe sumy w Polsce i na świecie i wiele innych informacji dotyczących Suma Europejskiego i nie tylko. Zapraszamy wszystkich do zarejestrowania się i aktywności na Naszym Portalu.

Zobacz temat

/ INNE / Kulinaria

 
Potrawy tradycyjne

Viking

Offline

Jaki dodatkowy aromat nie kumam
 

Ala Pawelczyk

Offline

Nic w temacie chrzanu do kiszenia nie powiem bo nigdy go nie dodawałam. Trzeba tak zrobić ,choć mam obawę co by nie zagłuszyć smaku i aromatu buraków. Robert miałeś bardzo młody kwas i był delikatny. Odrobina kwasku do gotowego barszczyku nie zaszkodzi.

Życzę WAM i RODZINOM zdrowych, wesołych ŚWIĄT- a potrawy smakują i cieszą.
 

Viking

Offline

Wszystko gra kwasek dal to czego mi w barszczyku brakowało.

Dziekuje jeszcze raz Zbyniowi i Ali za wspólne gotowa nie
Zycze wszystkim Wam i waszym rodzinom Wesolych Świat .
 

Zbigniew Kapustynski

Offline

To pora się pochwalić. Sam przygotowałem wg przepisu Ali. Gąska pieczona z jabłkami.
Tak wygląda przed pieczeniem.
forumsumowe.pl/h/fshzw_2013_12_25_091522_dafc4.jpg
Kontrolował mnie cały czas mój kot Bonifacy.
Dotatkowo robię sosik do polania już na talerzu.
Jabłka pokrojone w plasterki, wymieszane z łyżeczką majeranku i cukru. Do rondelka z dodatkiem wytopionego tłuszczu z gęsi.
Dusimy na wolnym ogniu, tak by jabłka się nie rozgotowały i na koniec polewamy gąskę na talerzu.Okok
Zobaczymy co mi z tego wyjdzie?Yyyyy

Po czterech godzinach.Haha
forumsumowe.pl/h/fshzw_2013_12_25_125919_a6642.jpg
Chyba się udało. Okok
forumsumowe.pl/h/fshzw_2013_12_25_125950_8f8aa.jpg
Po 5 godzinach finał i degustacja.
forumsumowe.pl/h/fshzw_2013_12_25_144041_85480.jpg
Pozdrowienia szczególne dla Ali, bo mnie zainspirowała.Oczko
Pozdrawiam Zibibinio Usmiech
 

Zbigniew Konarzewski

Offline

A ten biesiadnik z 1 foto też degustował?
 

Zbigniew Kapustynski

Offline

Oczywiście, to był 6 biesiadnik.Oczko
Pozdrawiam Zibibinio Usmiech
 

Mariusz Kowalski

Offline

Apetyczna gąskaOkok ja właśnie karkóweczkę wstawiłem do piekarnika.
 

Zbigniew Konarzewski

Offline

Nic dziwnego,że mówią o nas łasuchy
 

Ala Pawelczyk

Offline

Zibi- jak smakowała gąska?
Ja zrobię na Nowy Rok ale chyba z grzybkami coś wymodzę.
 

Zbigniew Kapustynski

Offline

Jestem bardzo skromny i nieśmiały, więc napiszę tak : zamówili głodomory już następną.Haha
Pozdrawiam Zibibinio Usmiech
 
Do góry

Przejdź do forum:

Hosting zdjęć wędkarskich

Wędkarski hosting zdjęć
Wygenerowano w sekund: 1.53
51,672,150 unikalne wizyty